Dankzij Senter heb ik geleerd te accepteren dat mijn functie door de crisis drastisch veranderd is
 

Employability

De juiste medewerker op de juiste plek

Veranderingen bieden kansen. Maar je moet wel in staat zijn om er goed mee om te gaan. Het begrip employability staat voor iemands duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt, het vermogen om werk te behouden of werk te verkrijgen. Employability is een verantwoordelijkheid van de werknemer en de werkgever.

Zelfkennis, actuele scholing, kennis van arbeidsmarktontwikkelingen, een sterk netwerk en een goede reputatie zijn zaken die de inzetbaarheid ten goede komen. Daarnaast zijn de omstandigheden zeer bepalend. Zo spelen niet alleen organisatiegerelateerde factoren een rol, maar ook maatschappelijke, sociale en juridische factoren.

Wij begeleiden medewerkers bij het behouden of verbeteren van hun persoonlijke inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Bedrijven hebben hier ook baat bij, omdat zij sneller kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden. Onze programma's richten zich op personen, afdelingen of de organisatie als geheel.

U hebt bij ons de keuze uit de volgende Employabilityprogramma's:

Actief sturing geven aan je loopbaan en in passende functies steeds werkplezier ervaren. Als medewerkers op de juiste plek werken, dan maakt dat de organisatie sterker. Ook dat is een Senter effect.

Wilt u graag meer weten? Bel 040 243 1717 of mail naar info@senter.eu.