Dankzij Senter heb ik geleerd te accepteren dat mijn functie door de crisis drastisch veranderd is
 

Mobility

Begeleiding naar een nieuw passend perspectief

Daar waar arbeidscontracten worden afgesloten, zullen er ook een aantal worden verbroken. De redenen kunnen heel verschillend zijn: economische gronden, een minder goede fit tussen competenties en functie-eisen, of een conflict. Het zijn meestal geen prettige situaties, maar je kunt er samen wel het beste van maken.

Korte termijn resultaten en duurzame oplossingen

Dankzij onze outplacementprogramma's zetten medewerkers beter en sneller de stap naar een nieuwe passende baan. Ze krijgen meer zelfkennis. Daardoor kunnen ze beter hun nieuwe koers bepalen en vanuit eigen kracht een goede volgende stap zetten.

Onze mobility programma's dragen bij aan een goed afscheid. Wanneer uw medewerker duurzame loopbaanvaardigheden leert en een nieuwe, passende baan vindt, dan zal hij een positievere mening hebben over uw organisatie. Met een goede begeleiding waarborgt u ambassadeurschap en dus de reputatie van uw organisatie op de arbeidsmarkt. Bepalend voor de kwaliteit van de toekomstige instroom bij een krappere arbeidsmarkt.

U hebt bij ons de keuze uit de volgende Mobility programma's:

Werkplezier in een nieuwe passende baan. Een mensgericht afscheid en behoud van een goede reputatie op de arbeidsmarkt. Kortom, resultaat in tweevoud. Dat is het Senter effect.

Wilt u graag meer weten? Bel 040 243 1717 of mail naar info@senter.eu.