Het geeft mij als coach veel voldoening als ik zie dat mensen het naar hun zin hebben op hun nieuwe werkplek
 

Onze professionals

Persoonlijke aanpak

Ons team bestaat uit 19 senior professionals met minimaal 10 jaar relevante werkervaring. Het zijn mens- en resultaatgerichte vakmensen met een grote gedrevenheid. Daarnaast kent het team een hoge diversiteit, zowel qua persoonlijkheden als expertisegebieden. Ook de rollen zijn zeer verschillend. Denk bijvoorbeeld aan management consultants, organisatieontwikkelaars, trainers, (loopbaan)coaches en een jobsearcher. Dit stelt ons in staat om een diversiteit aan vragen voor uiteenlopende doelgroepen te beantwoorden.

Partnership is voor ons de meest geschikte manier om duurzame resultaten te bereiken. Onze professionals zijn zeer betrokken, verstaan de kunst van het samenwerken en verbinden zich aan de beoogde resultaten. Wij verdiepen ons in uw organisatie en gaan voor een lange termijn partnership.

'Perfect' matchen

Uit onderzoek blijkt dat de klik tussen de medewerker en de professional de meest bepalende succesfactor is bij het behalen van resultaat. Aan de hand van de 'klikfactor' en vereiste expertise komen wij tot een 'perfect' match. Ook bij projecten leggen we hier nadruk op.

Tevredenheid is het gevolg van verwachtingen die worden waargemaakt. U ontmoet vooraf de uitvoerende professional. Samen formuleren we realistische resultaten en werken we toe naar die resultaten.