“De dingen die je in de coaching leert neemt je verder mee in je leven en loopbaan.”

Anoniem

De afgelopen maanden heb ik via mijn werkgever een coachings- en outplacementprogramma gevolgd via Senter. Ik vond het vooral prettig dat er vooraf een kennismakingsgesprek was met persoonlijkheidsanalyse om de hulpvraag vast te stellen. Op basis hiervan werd er gekeken naar welke coach het beste bij mijn hulpvraag zou passen. De coaching zelf heb ik hierdoor als prettig ervaren. Tijdens het programma kreeg ik het gevoel dat de coaches mij echt als persoon wilden helpen en was er een goede afwisseling tussen praktische opdrachten, gesprekken, maar ook theorie.

Na een aantal maanden ging mijn coaching over in een outplacement programma.
Voor dit programma heb ik veel analyses gedaan. Door deze analyses leer je jezelf beter kennen en ga je stap voor stap op zoek naar een passende baan en werkplek. Omdat ik redelijk snel een nieuwe baan vond, zijn wij gestopt met het programma, waar ik veel uit heb kunnen halen, ondanks de korte tijdsperiode.

Als je het idee hebt dat je vastloopt in je werk, er sprake is van een reorganisatie, of je weet niet wat voor soort werk er bij je past, dan zou ik Senter zeker aanraden voor een programma. Voornamelijk het persoonlijke aspect tijdens de coaching vond ik erg belangrijk. Als je een goede klik hebt, en zelf ook je best doet, haal je er het meeste uit.

De dingen die je in de coaching leert neemt je verder mee in je leven en loopbaan.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten? Een verkennend gesprek voeren? Een intake inplannen?
Wij staan open voor al je vragen!

Senter - Peter van Eijndhoven

Heb je inhoudelijke of contractuele vragen, neem dan direct contact op met mij:

p.vaneijndhoven@senter.eu
+31 (0)6 290 000 73

Senter - Jacky Beerens

Heb je financieel/administratieve vragen, neem dan direct contact op met mij:

j.beerens@senter.eu
+31 (0)6 134 834 24

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Of neem zelf contact op: