Vergroot veranderkracht

Senter maakt een positief verschil voor mensen en organisaties. We helpen medewerkers, duurzame gedragsveranderingen te bereiken en dragen zo bij aan de veranderkracht en continuïteit van de organisaties waar zij werken.

Senter, resultaten vanuit het midden

Senter werkt vanuit het middelpunt van:
  • organisatie en medewerkers
  • werkplezier en werkprestaties
  • de menselijke maat en meetbare verandering

Het midden, de kern, het Senter, daar is het te doen. Wij bevinden ons in een verantwoordelijke positie. In het midden, tussen de belangen van de medewerker en de organisatie. En altijd voor de mens en zijn/haar ontwikkeling. Wij koesteren vertrouwelijkheid, scherpzinnigheid en aandacht. We gebruiken onze vakkennis en hebben de ambitie om inzichten uit data en wetenschap toe te voegen aan het warme mensenvak dat coaching is. Altijd ten bate van de medewerker en met de hoogste norm in privacy.

Bij alles wat we doen vergroten we veranderkracht, want dat is wat ons betreft de cruciale competentie voor de moderne mens en organisatie.

Leer de mensen en coaches van Senter kennen:

De mensen van Senter

Peter van Eijndhoven

In 2009 heb ik Senter opgericht, omdat ik door salesfuncties bij een internationaal outplacement- en trainingsbureau merkte dat er vooral veel aandacht was voor groei en minder voor kwaliteit. Toen ik het boek ‘De intensieve menshouderij’ las, viel het kwartje helemaal op zijn plaats. Ik besefte me dat geld verdienen een logisch gevolg is van dat wat je bijdraagt aan de maatschappij en het nooit het primaire doel moet zijn.

We wonnen steeds grotere projecten, internationaal, omvangrijk. Hoewel je dit als een succes kunt betitelen, had ik steeds minder plezier in mijn werk. Het werd ‘productie draaien’ en daar had de kwaliteit onder te lijden. Het miste een ziel.
Sindsdien ben ik op zoek naar de ‘sweet spot’, het Senter. De juiste omvang en de juiste aandacht, om veel mensen goed te kunnen helpen én mensgerichte kwaliteit te bieden. Als eigenaar van Senter richt ik me op accountmanagement, productontwikkeling en organisatieontwikkeling. Ook verzorg ik nauwkeurig de match van coachees en coaches.

Vanuit mijn rol verbind ik mensen en ideeën, om samen resultaat te behalen: het vergroten van veranderkracht.

Jacky Beerens

Ik ben een zakelijke organisator in hart en nieren. Op een professionele wijze weet ik in elke administratieve en organisatorische omgeving orde en overzicht te scheppen. Sinds de oprichting in 2010 werk ik als zelfstandige samen met Senter. Samen met mijn compagnon verzorgen we de gehele administratie en backoffice.

Key accounts hebben ieder hun eigen procedures en betaalsystemen en vragen om een aanpak op maat. Dat lever ik, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Daarnaast leid ik graag het regelwerk in goede banen. Denk hierbij aan het opstellen van klantrapportages, het beheer van contracten, het opstarten en opvolgen van (360-)analyses en het plannen van gesprekken en locaties.

Met mijn werk zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Harmke Peeters

Sinds 2010 werk ik met plezier samen met Senter, in de eerste jaren vooral als één van senior coaches. Nu Senter groeit, groeien ik en mijn rol mee. Naast coaching, richt ik me meer en meer op de professionalisering van de coaches. Noem het de ‘coach voor de coaches’.

Ik help Senter bij het ontwerp van mens- en resultaatgerichte processen, zodat we de kwaliteit borgen en onze workflow stroomlijnen. Ook zorg ik dat we als organisatie leren van elke samenwerking en elk programma. In dit alles neem ik het perspectief van de coaches mee, want zij maken het verschil voor onze klanten. Het is mijn rol om het potentieel van onze coaches optimaal te benutten. Daarvoor organiseer ik intervisie en trainingen en laat onze coaches kennismaken met nieuwe ontwikkelingen en methodieken.

Zo leveren we samen optimale kwaliteit voor onze coachees en opdrachtgevers.

Senior coaches

De coach die je zoekt bij de vraag die je hebt.

Wij zijn een groeiende netwerkorganisatie met een pool van 30+ senior coaches. Als je het ons vraagt, heeft een goede coach naast vakkennis, verstand van mensen en van gedragsverandering. En heeft deze bovendien gevoel voor organisatiecontext. Een heel pakket dus. Daarom werken wij uitsluitend met senior coaches, in bezit van een gedegen opleiding en veel relevante coachervaring. Doorgaans meer dan 10 jaar.

Het maken van een ‘perfect’ match tussen coach en coachee is mensenwerk. Het verdient aandacht, vakmanschap en fingerspitzengefühl. Technologie kan dit niet vervangen. Daarom krijgt iedere deelnemer een persoonlijk pre-intake gesprek en kiezen we in samenspraak de juiste coach.

Dankzij onze ruime pool kunnen we veel diversiteit bieden. In persoonlijkheid, in expertise en in locatie. Zo hebben we de juiste coach voor ieder vraagstuk. Met de juiste ‘klik’ om prettig en effectief samen te werken en resultaat te boeken.

Leer onze coaches kennen:

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten? Een verkennend gesprek voeren? Een intake inplannen?
Wij staan open voor al je vragen!

Senter - Peter van Eijndhoven

Heb je inhoudelijke of contractuele vragen, neem dan direct contact op met mij:

Peter van Eijndhoven
p.vaneijndhoven@senter.eu
+31 (0)6 290 000 73

Senter - Jacky Beerens

Heb je financieel/administratieve vragen, neem dan direct contact op met mij:

Jacky Beerens
j.beerens@senter.eu
+31 (0)6 134 834 24

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Of neem zelf contact op: