Better me

Lekker in mijn vel zitten en meer bereiken

De coach die je zoekt
voor de vraag die je hebt

Je wilt iemand met wie je fijn kunt samenwerken en waarbij je het vertrouwen voelt om jezelf te zijn. Een ervaren coach die over de juiste expertise beschikt en je goed aanvoelt. Die jouw situatie en werkomgeving begrijpt. En die het liefst een beetje in de buurt is, zodat je niet ver hoeft te reizen.

Senter heeft een pool van 30+ coaches, verspreid over Nederland. Coaches met een divers profiel, verschillende persoonlijkheden en expertises. Wat ze gemeenschappelijk hebben is hun gedegen opleiding en senioriteit. Dat betekent dat je altijd een gesprekspartner op niveau treft, met jarenlange ervaring en aantoonbare coaching-kwaliteiten.

Wij nemen het matchen aan jouw coach uiterst serieus. Op basis van onze ervaring doen we een voorstel. Je hebt altijd de keuze om voor een ander te gaan. De klikfactor maakt het verschil!

Neem vrijblijvend contact op. Ik hoor graag wat je vraag is.

Kies je programma

Coaching

Je fijner voelen en optimaal gebruikmaken van je potentieel

Ieder mens, elke context en elke vraag is anders. Alles wat we doen is dus maatwerk. Of het nu minder lekker loopt en er verbetering nodig is. Of je persoonlijk wilt groeien, of je nog meer uit jezelf wilt halen en naar meesterschap streeft. Of merkt dat iets je tegenhoudt en je dat wilt aangaan. Wat je vraag ook is, samen met jou werken we naar een programma toe dat je veranderkracht vergroot en in staat stelt zelf je doelen te bereiken.

Aan de hand van jouw vraag, situatie en wensen vinden we de juiste coach. We zijn methode-onafhankelijk en ontwerpen een programma dat bij jou past. Tijdens het programma ga je nieuwe dingen proberen en daar bewuster van leren. Zo versnelt je leerproces. En – veel belangrijker nog – leer je hoe je effectief leert. Met een beter zelfinzicht zit jij lekkerder in je vel en bereik je je doelen sneller.

Loopbaanbegeleiding en outplacement

Werk doen dat bij je past en met plezier optimaal verschil maken

Jij verandert. De wereld verandert om je heen verandert en ook je werk. Jouw persoonlijkheid, kernkwaliteiten en potentieel veranderen kun je niet wezenlijk veranderen, wel zul je ze in de toekomst op een andere manier gaan inzetten. Veel mensen zijn reactief in hun loopbaan. Het risico daarvan is dat je een speelbal bent en geen speler. Wij helpen je de regie te behouden.

Het kan zijn dat je wilt leren welk werk het beste bij je past. Of dat je van baan wilt of moet veranderen. Die baan kan intern of extern te vinden zijn. Senter helpt je om proactief en vanuit zelfinzicht tot een effectief loopbaanplan te komen. We leren je met de juiste communicatiemiddelen, netwerk- en sollicitatietechnieken de concurrentie een stap voor te zijn, zodat jij die droombaan scoort.

Ontwikkelassessment

Optimaal gebruik maken van je kernkwaliteiten

Ieder mens is uniek en draagt op een andere manier bij aan de organisatie. Deze verschillen komen voort uit verschillen in persoonlijkheid, intelligentie, drijfveren en talenten. En daarbij geldt: dat waar je je bewust van bent, dat kun je sturen, dat waar je je niet bewust van bent, geeft sturing aan jou. Zelfinzicht is volgens ons de belangrijkste vaardigheid die je kunt opdoen. Het stelt je in staat een goed ontwikkelplan te maken waarmee je het optimale haalt uit jezelf.

Persoonlijke groei verloopt het beste als je bouwt op het fundament je natuurlijkheid; je persoonlijkheid, drijfveren en talenten. Doorgaans niet door je zwakke punten te verbeteren. Persoonlijke groei vereist zelfkennis, we helpen dit vergroten met een uitgekiende mix van zelfanalyse, intelligentieanalyse en serious games. Soms voegen we daar de kijk van anderen toe. Alles om een zo rond mogelijk zelfbeeld aan je te spiegelen. Na de analyses volgt een uitgebreid reflectiegesprek dat je dieper inzicht in jezelf oplevert. Hier heb je de rest van je leven en loopbaan profijt van.

Leadership Story

Een verhaal dat voor verandering zorgt

Een Leadership Story dient eerst en vooral om een verbinding tot stand te brengen tussen jou en de mensen met wie je werkt. Want welk doel je ook voor ogen hebt, het verhaal begint bij jou. Elk initiatief start met de onuitgesproken vraag: is er geloof in je leiderschap en de ambities die je wil realiseren? En dan is er een verhaal nodig. Een verhaal dat tot de verbeelding spreekt en vertrouwen wekt.

Een Leadership Story is veel meer dan een verhalende vertaling van strategie, visie of missie. Het is een persoonlijk verhaal waarin je laat zien wie je bent en waar je voor staat. Zo ontstaat er vertrouwen. Je geeft inzicht in de noodzaak van een verandering of stelt gerust in tijden van onzekerheid. Met de ontwikkeling van een Leadership Story helpen we leiders om hun kwaliteiten als communicator te versterken, om essentiële informatie effectiever te delen met anderen, te inspireren en mensen in beweging te brengen.

Ontmoet onze coaches

Coach en coachee, de klikfactor

Wij zijn een groeiende netwerkorganisatie met een pool van 30+ senior coaches. Onze coaches hebben doorgaans meer dan 10 jaar relevante werkervaring. Volgens ons heeft een goede coach verstand van mensen en van gedragsverandering. Bovendien kijken onze coaches verder dan dat. Ook de situatie in je leven en in je werk heeft invloed op jouw gedrag en welbevinden. Wij coachen daarom context-bewust.

Maar het allerbelangrijkste is de klikfactor. Het moet goed voelen tussen jouw en je coach. Ontmoet onze coaches.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten? Een verkennend gesprek voeren? Een intake inplannen?
Wij staan open voor al je vragen!

Senter - Peter van Eijndhoven

Heb je inhoudelijke of contractuele vragen, neem dan direct contact op met mij:

Peter van Eijndhoven
p.vaneijndhoven@senter.eu
+31 (0)6 290 000 73

Senter - Jacky Beerens

Heb je financieel/administratieve vragen, neem dan direct contact op met mij:

Jacky Beerens
j.beerens@senter.eu
+31 (0)6 134 834 24

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Of neem zelf contact op: