“Mijn moonshot komt steeds dichterbij”

Roger ter Horst | Founder URB Luxury Drinks

“In maart 2015 vertrok ik bij mijn werkgever met het idee om snel weer bij een ander bedrijf in dienst te treden. Toen kwam ik in gesprek met Peter van Senter, dat heeft mijn wereld even goed op z’n kop gezet!

Ontdekking
Na een paar zeer inspirerende gesprekken ontdekte ik dat ik eigenlijk altijd een ondernemer geweest ben, maar dan in loondienst. Misschien moet ik voor mezelf beginnen? Toen kwam ik erachter dat de onderwerpen die er in mijn hoofd spelen, die ik voor mezelf verborg en waar ik van droomde, er door mijn coach feilloos werden uitgefilterd. Dus de sprong in het diepe wagen? In mijn hoofd stapelden zich al snel bezwaren op, maar door een heel natuurlijk en ongedwongen coachingproces kreeg ik steeds meer het vertrouwen en vooral heel veel zin om voor mezelf iets te gaan doen.

Geen moment spijt
Het centrale woord was ‘moonshot’, een doel stellen dat eigenlijk veel te ambitieus is en bij de meeste mensen daarom snel van tafel verdwijnt. Maar niet bij Senter en ook niet bij mij. En zo ben ik na een goed programma voor mezelf begonnen. In de loop der jaren heb ik aan prachtige projecten mogen werken waarbij sommige zaken niet zoals gepland verliepen, maar ik heb echt geen moment spijt gehad van deze stap. Door af en toe een gesprek met mijn supercoach was er steeds weer voor langere tijd energie.

The always there for you company
En nu, zeven jaar later, ben ik mijn grootste moonshot-avontuur begonnen door het mooiste alcoholvrije lifestyle merk ter wereld te creëren en groot te maken. We zijn er nog niet, maar de lessen, ervaringen en af en toe een telefoontje met Peter maken dat de oplossingen altijd in mij naar boven komen. Onlangs ben ik via het netwerk van Senter met een investeerder in contact gebracht. Mijn doel komt steeds dichterbij! En dat allemaal omdat Senter echt van de gebaande paden af wilde gaan voor één individu en dat puur vanuit passie doet.

Hoewel ik trots ben op mijn eigen slogan ‘Do not Dist…URB!’ gaat deze zeker niet op voor Senter, ‘the always there for you company!’”

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten? Een verkennend gesprek voeren? Een intake inplannen?
Wij staan open voor al je vragen!

Senter - Peter van Eijndhoven

Heb je inhoudelijke of contractuele vragen, neem dan direct contact op met mij:

p.vaneijndhoven@senter.eu
+31 (0)6 290 000 73

Senter - Jacky Beerens

Heb je financieel/administratieve vragen, neem dan direct contact op met mij:

j.beerens@senter.eu
+31 (0)6 134 834 24

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Of neem zelf contact op: