“Klantspecifieke aanpak en aandacht”

Piet vandenBroucke | Vice President IBP and Supply Chain at Curium Pharma

“Ik ontmoette Senter ergens 10 jaar geleden. Ik was toen jong genoeg te denken dat ik de (meeste) leiderschap- en management antwoorden wel bijna had ontdekt. Ik geloofde toen wel reeds dat iedereen eigen talenten heeft en dat ontwikkelen van talenten zoveel meer zinvol is dan ‘problemen oplossen’.

Jaren later had ik het genoegen om samen te werken aan een “better me”. Het was boeiend om over mezelf te leren en dingen te ontdekken.

Nog later werd Senter plots een belangrijke life saver, toen ik tegen mijn grenzen op botste en terug recht moest krabbelen. Zoals zo vaak is dat een mooie leerervaring geworden.

Ik zelf heb dus wel enkele kanten van Senter gezien. Voor mijn medewerkers die met Senter werken is duidelijk de klant specifieke aanpak het belangrijkste. Immers, er zijn geen oplossingen die voor iedereen gelden. Maatwerk is de toekomst. En maatwerk met een efficiënte drempel is wat Senter kan bieden. Die drempel is nodig om kwaliteit te kunnen leveren, maar moet vlot genoeg zijn om snelheid te maken. Dat is wat ik in Senter vind: de persoonlijke aandacht , gekoppeld met de juiste reactiesnelheid.

Ik ben geen kenner, maar het beeld van een oosterse martial arts vechter komt naar boven. Die reageren met de juiste snelheid en kracht. Als ik een oplossing zoek, dan wil je niet het gevoel hebben dat je overpowered wordt, maar tegelijkertijd moet er wel beweging zijn.”

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten? Een verkennend gesprek voeren? Een intake inplannen?
Wij staan open voor al je vragen!

Senter - Peter van Eijndhoven

Heb je inhoudelijke of contractuele vragen, neem dan direct contact op met mij:

p.vaneijndhoven@senter.eu
+31 (0)6 290 000 73

Senter - Jacky Beerens

Heb je financieel/administratieve vragen, neem dan direct contact op met mij:

j.beerens@senter.eu
+31 (0)6 134 834 24

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Of neem zelf contact op: